logo
logo

Boliger

Boligkomplekser, private boliger, alment boligbyggeri

Marienlund

To bygninger med fælles adgangsveje som tilsammen huser 12 ejerboliger beliggende i Tøjhushavekvarteret, Randers. Byggeriet har opnået en DGNB-certificering i guld for bæredygtigt byggeri.

Odeahus

Nyt infill-projekt på Mariagervej og Reberbanevej i Randers hvor bygherre har erstattet 2 udtjente bygninger med 2 nye flotte ejendomme tegnet af Arkitema.

GenBruget

Ingeniørrådgivning i forbindelse med projektering, planlægning og gennemførelse af 52 almene boliger samt fælleshus. Der er tale om familieboliger i både én og 2 etager og er fordelt som rækkehuse i 8 klynger. 

Almene boliger Jyllandsgade Randers

Ingeniørrådgivning i forbindelse med projektering, planlægning og gennemførelse af renovering af Lejerbo afdeling 13, Jyllandsgade i Randers bestående af 90 almene boliger.

AB Andelsbo / Bjellerupparken

Ingeniørrådgivning i forbindelse med projektering, planlægning og gennemførelse af renovering af AB Andelsbo, afd. 6, ”Bjellerupparken” bestående af 214 almene boliger

Skovparken, Risskov

59 eksklusive lavenergiboliger ved Risskov i Aarhus. Projektering af alle ingeniørydelser inkl. byggemodning samt opfølgning og tilsyn i udførelsesperioden.

Christineberg

Privat boligprojekt med 11 boliger, fælleshus, tagterrasser, P-kælder og et imponerende haveanlæg.