logo
logo

Konstruktionsingeniør

VOGNSEN Rådgivende Ingeniører søger konstruktionsingeniør til Randers

VOGNSEN Rådgivende Ingeniører A/S er en partnerejet rådgivende ingeniørvirksomhed inden for bygge- og anlægsbranchen. På vores kontor i Randers sidder 17 kompetente medarbejdere, som rådgiver inden for brand, konstruktion, installation, anlæg, energi og indeklima. Kundekredsen består både af private, offentlige og professionelle bygherrer, såvel som totalentreprenører og ejendomsudviklere. Med en høj anciennitet blandt medarbejderne, vil der være god mulighed for sparring om opgaveløsning og personlig udvikling. Vi har til huse i en ældre patriciervilla med hyggelig hjemlig atmosfære, hvor tonen er uformel humoristisk, ligetil og med trivsel i centrum. VOGNSEN Rådgivende Ingeniører A/S er certificeret i brand og statik.

 

Om stillingen

Du bliver en del af vores stærke konstruktionsteam med 5 andre konstruktionsingeniører, hvor din rolle vil være at indgå i ”motorrummet” for projektering af bærende konstruktioner og kontrol af bærende konstruktioner. Projektledelsesansvaret overlader du til andre, så du har ro til at sidde med beregninger og tegninger. Tegninger arbejder du selv med i Autocad eller Revit. Du vil skulle agere som kontrollant på andres projekter.

 

Om dig

Du har uddannet konstruktionsingeniør med speciale i bærende konstruktioner. Du er kvalitetsbevidst, har gå på mod og er imødekommende. Du behøver ikke have mange års erfaring, men 2 – 3 år vil være en fordel.

 

VOGNSEN Rådgivende Ingeniører A/S tilbyder:

  • En arbejdsdag præget af godt humør, effektivitet og høj faglighed
  • Gode stabile arbejdsforhold med trivsel i fokus
  • Stort fokus på vidensdeling og tværfagligt samarbejde
  • God pensionsordning og sundhedsforsikring
  • Kolleger i verdensklasse
  • Løn efter kvalifikationer

 

Send din ansøgning til mail@vognsen.dk.

Bemærk, at der indkaldes løbende til samtaler, hvorfor du bør søge straks, hvis du er interesseret.

Eventuelle spørgsmål kan sendes til Per Bonde på pb@vognsen.dk eller tlf. 30 24 63 84.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.