logo
logo

Erfaren VVS-ingeniør eller VVS-installatør

Funktionsledelse og alsidige opgaver i veldrevet rådgivende ingeniørfirma

 

Siden starten i 1955 er VOGNSEN Rådgivende Ingeniører blevet kendt som en kvalitets-samarbejdspartner til dansk byggeri. De 16 ansatte varetager alle relevante ingeniørdiscipliner inden for bygge- og anlægsområdet. Desuden haves stor erfaring med energioptimering og bæredygtig projektering.

VOGNSEN har projekter i alle størrelser fra det private til skoler, boligbyggeri og logistikhaller. De ansatte nyder stor frihed under ansvar og får præcist de opgaver, de er parate til. Hovedkontoret ligger i en flot villa i det nordøstlige Randers.

VOGNSEN går forrest og har travlt. Du kan hjælpe. Se mere om firmaet på: www.vognsen.dk

 

Fagligt ansvarlig for VVS og installation

Stillingsbeskrivelsen er ambitiøs. Det er du også. Sammen med dine kolleger arbejder du med planlægning, projektering, rådgivning, byggemøder, mv. Som fagansvarlig for VVS og ventilation holder du dig selv og teamet skarpt up to date på udviklingen bl.a. inden for LCA, CO2 aftryk og BIM-VVS.

Fra a til z er du garant for, at projekterne går fremad som planlagt. Der er ofte mange projekter i gang samtidig, og du er i høj grad med til at prioritere og definere VOGNSENs indsats.

  • Deltagelse i tilbud, prækvalifikationer samt planlægning
  • Projektledelse på opgaver med en stor vægt af installationer
  • Revit, BSim, Be18, AutoCAD
  • Projektering
  • Rådgivning og sparring til kolleger og kunder

Din rolle kan udvikles, og du trives med at tage ansvar både internt og eksternt. Kontaktfladen er meget bred. Arbejdspladsen er på kontoret i Randers, men der vil være en del møder og byggemøder hos kunder og på pladserne.

 

Kompetent ingeniør til projektering og rådgivning

Du er uddannet diplom eller civilingeniør inden for VVS, energi- og indeklima eller lign. Naturligvis kan du også være VVS-installatør, hvis du har erfaring med projektering. Erfaring er i det hele taget vigtigt. Derfor har du minimum 5 år – gerne 10 eller mere – i rygsækken med projektering af installationer.

Detaljer, præcision og grundighed fylder ofte i din hverdag, og så kan du lide at projektere. Samtidig er du som projektleder god til at få folk med. Din viden og dit overblik sikrer, at alt udføres som lovet og til tiden. Ydermere kan du lide at have gang i flere projekter samt en meget bred kontaktflade. Du håndterer travlhed med overskud og beslutsomhed.

Firmaet er kendt for sin kompetente rådgivning, kvalitet samt medarbejdere med høj anciennitet. Det er et rigtig godt arbejdsmiljø, hvor du får spændende, varierede opgaver samt oplever fleksibilitet og tillid. Seriøsitet og gode kolleger går godt i spænd hos VOGNSEN.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Simon Vognsen på 61700922

 

Send din ansøgning og dit CV til sv@vognsen.dk. Bemærk, at der indkaldes løbende til samtaler, hvorfor du bør søge straks, hvis du er interesseret.